LOKACIJA

Mikelje Tešića 12
75000, Tuzla, Bosna i Hercegovina

Telefon  + 387 35 313 110

Written by Super User
Hits: 2090

Preduzeće “en-UNION” osnovano je 2005. godine.  Preduzeće je društvo sa ograničenom odgovornošću i 100% je u privatnom vlasništvu. Upošljava 7 uposlenika. Osnovna djelatnost preduzeća je unutrašnji i vanjski promet mašinskih i elektro roba, te usluga vezanih industriju, energetiku i rudarstvo.

Preduzeće posjeduje kancelarijske prostore veličine 200m2, kao i skladišne prostore veličine preko 1000m2. Pored ovog posjedujemo i dostavna kombi vozila, a za obimnije (kamionske) isporuke koristimo angažman nekog od naših prevozničkih partnera. Raspolažemo svom potrebnom infrastrukturom, kao i visokostručnim kadrovima, spremnim da u svakoj prilici pronađu adekvatno rješenje za kupca.

Uz jaku informatičku podršku, stalnu kontrolu, visoku odgovrnost prema kupcu – krajnjem korisniku, te njegovanje i jačanje poslovnih veza, naše preduzeće stvorilo visok rejting i ugledno ime u svojoj branši, te tako postalo prepoznatljiv brend u oblasti snabdijevanja industrijskog i rudarsko – energetskog sektora, kako unutar granica Bosne i Hercegovine, tako i šire.

Prodajni asortiman preduzeća bazira se na proizvodima renomiranih svjetskih proizvođača opreme, komponenti i repromaterijala za oblast industrije, energetike i rudarstva, koje, uz vrlo kratak rok isporuke možemo isporučiti kupcu. Radi se o slijedećim proizvodima:

-          Rudarska mehanizacija,

-          Trakasti transporteri i komponente,

-          Industrijska sita,

-          Rudarski i industrijski kablovi,

-          Čelična užad, priveznice i pribor,

-          Lanci svih vrsta,

-          Elektromotori i pumpe,

-          Rasvjetna oprema za rudarstvo i industriju,

-          Ostala elektro oprema za rudarstvo i industriju,

-          Oprema u Ex izvedbi

-          Gumene transportne trake,

-          Gumeno tehnička roba,

-          Materijal i pribor za vulkanizaciju,

-          Vijčana roba,

-          Crna i obojena metalurgija,

-          Ležajevi i semerinzi, ......

Nadamo se da možete u našem prodajnom asortimanu naći ono što Vas interesuje, te da ćete nam pomoći u ispunjenju naše misije a to je ispunjenje Vaših očekivanja

Category: